Altas Cumbres, Bodegas Lagarde, Mendoza, Sauvignon Blanc

99,50 kr
  • Køb 6 for 537 og spar 11%

 


'Flying high'


ALTAS CUMBRES er Lagardes stolthed – en serie vine, der viser den overlegenhed, hvormed huset kan fremelske druekarakter, friskhed og sprødhed i deres vine. Her er ingen oversøisk klodsethed, men vibrerende, flotte vine.
De røde undergår kort fadlagring.

Læs mere
cl 75
Type Hvidvin
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Argentinsk
Fylde Let, Tør
God Til Lyst Kød, Salat
druer Sauvignon Blanc
År 2015
Beskrivelse

Detaljer

Fra den ‘gamle’ vinverden gør man i ny og næ også grin med de nye vine i Nord- og Sydamerika eller Australien.
Men særligt i de seneste år er det blevet tydeligt, at vinene herfra kan konkurrere med de bedste fra Europa – og der er næppe noget område i verden, der kan følge med Sydamerika, når det gælder value for money.

 

 www.lagarde.com

I glasset

Detaljer

Aroma: Moden tropisk frugt kombineret med toner af grape – og citrusfrugt. Frisk klippet græs og klassiske blomsterlige noter. Smag: Behagelig mundfornemmelse, frisk og afbalanceret, citrus, asparges og blomster med en afsluttende frisk og lækker syre. Mad: Ideel som aperitif, salater eller grillede grøntsager. Super til retter med lidt fedme.  
Område og Producent

Detaljer

Lagarde er beliggende i Argentina, nærmere bestemt Mendoza, lige for foden af Andesbjergene. Bjergkæden er eneste adskillelse mellem Mendoza og Chiles hovedstad Santiago og klimaet i denne region er ideelt til vindyrkning. Der er trods varmen, gode vandingsforhold, da smeltevandet fra Andesbjergene ledes ud i overrislings anlæg, der hele tiden sørger for den rette mængde vand til vinplanterne. Altas Cumbres er signaturvinen hos Lagarde og er alle delikat afbalanceret mellem frugtighed og frisk syre, så de både er lettilgængelige til hverdagsretter, men også kan nydes på egen hånd. Den franske digter Charles Baudelaire påpegede i midten af 1800-tallet albatrossens skæbnefællesskab med den moderne digter. På grund af dens enorme vingefang på henved 3 meter, var dens gang på jorden besværet og den var genstand for latterliggørelse. Men de selv samme vinger satte den også i stand til at nå uanede højder. Vinhuset Lagarde, grundlagt i slutningen af 1800-tallet, bruger også albatrossen som symbol på, at deres ambitioner på vegne af deres vines ‘flyvehøjde’ er unikke. De vil kort sagt være blandt Argentinas allerbedste! Pescarmona-familien, der i dag driver huset, består tilsyneladende kun af ildsjæle og det er deres drivkraft, der har gjort Lagarde til en argentinsk succeshistorie! Og så selvfølgelig de ældgamle stokke, det fantastiske klima i Mendoza og et kunstvandingssystem, der går tilbage til inkaerne (!)…