3,5 vivino

Altas Cumbres, Bodegas Lagarde, Mendoza, Malbec

99,50 kr
  • Køb 6 for 84.95 pr. fl. og spar 15%

 

'Malbec til dig'

Malbec druen er kongen af argentinsk vin. Hver gang vi tænker på en dejlig Malbec som denne, så tænker vi også en stor saftig grillet bøf, fra kvæget på de store argentinske pampas…..Denne vin er en opvisning i argentinske mikroklimaer. Dyrkes i næsten 1 km højde på vinstokke der er plantet i henholdsvin 1906 og 1930….

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandArgentinsk
OmrådeMendoza
FyldeFyldig, Tør
God TilGrillede retter, Rødt Kød, Vildt
DruerMalbec
År2015
Alkohol14 %
Vivino3,5
Beskrivelse

Lagarde er beliggende i Argentina, nærmere bestemt Mendoza, lige for foden af Andes bjergene.
Bjergkæden er eneste adskillelse mellem Mendoza og Chiles hovedstad Santiago og klimaet i denne region er ideelt til vindyrkning.
Der er trods varmen, gode vandingsforhold, da smeltevandet fra Andesbjergene ledes ud i overrislings anlæg, der hele tiden sørger for den rette mængde vand til vinplanterne.

 www.lagarde.com

Hvad anmelderne siger

 

 
I glasset
Aroma:  Robust og stærke noter af modne bær   Smag:  Holder fint i munden og er harmonisk og kompleks  God til:  Andesteg, stuvninger eller som Henrik Oldenburg siger; “Bare klar til et godt stykke kød eller en god grillaften”
Område og Producent
Altas Cumbres er signatur vinen hos Lagarde og er alle delikat afbalanceret mellem frugtighed og frisk syre, så de både er lettilgængelige til hverdagsretter, men også kan nydes på egen hånd. Den franske digter Charles Baudelaire påpegede i midten af 1800-tallet albatrossens skæbnefællesskab med den moderne digter. På grund af dens enorme vingefang på henved 3 meter, var dens gang på jorden besværet og den var genstand for latterliggørelse. Men de selv samme vinger satte den også i stand til at nå uanede højder. Fra den ‘gamle’ vinverden gør man i ny og næ også grin med de nye i Nord- og Sydamerika eller Australien. Men særligt i de seneste år er det blevet tydeligt, at vinene herfra kan konkurrere med de bedste fra Europa – og der er næppe noget område i verden, der kan følge med Sydamerika, når det gælder value for money. Vinhuset Lagarde, grundlagt i slutningen af 1800-tallet, bruger også albatrossen som symbol på, at deres ambitioner på vegne af deres vines ‘flyvehøjde’ er unikke. De vil kort sagt være blandt Argentinas allerbedste! Pescarmona-familien, der i dag driver huset, består tilsyneladende kun af ildsjæle og det er deres drivkraft, der har gjort Lagarde til en argentinsk succeshistorie! Og så selvfølgelig de ældgamle stokke, det fantastiske klima i Mendoza og et kunstvandingssystem, der går tilbage til inkaerne (!)…