tilbud

Grand Cru Praelatenberg, Orschwiller, Gewurztraminer, Alsace

Tilbuds Pris: 130,00 kr

Før Pris: 150,00 kr

 


'La mystique au Alsace'


Enten elsker eller hader du denne vin. Vi elsker den……

 Intens Gewurztraminer, der bombarderer smagsløgene med eksotisk frugt og flot balance. Nyd den afkølet på terrassen eller til din dessert. En pleaser på alle plan!


 

Læs mere
cl 75
Type Dessertvin, Hvidvin
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Fransk
Fylde Frisk, Frugtig, Kraftig, Let Sødlig, Sød
God Til Dessert, Fed Fisk, Grillede retter, Lagrede Oste, Skimmel Ost, Stærke Oste
druer Gewurztraminer
År 2014
Alkohol 12 %
Vivino 3,9
Beskrivelse

Detaljer

Gewurztraminer er de søde vines konge. En aromatisk drue, der skaber fyldige og intense vine.
Druerne til denne vin er høstet ved optimal modenhed. Høsten er foretaget manuelt for at sikre, at kun de bedste klaser indgår i den endelige vin.
Druerne høstes i oktober måned og bringes hurtigt til vineriet for en klassisk vinifikation, med et minimum af menneskelig indblanding.
Vinifikationen/gæringen foregår på rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur. Efter endt gæring har vinen ligget og hvilet på rustfri ståltanke for at bevare druernes karakteristika og intensitet i den endelige vin

 

Hvad anmelderne siger

Detaljer

 

 

 

I glasset

Detaljer

Praelatenberg Gewurztraminer er smuk gul i glasset med næsten gyldne strøg. Duften er næsten ristet i næsen, med lækre strejf af enebær og kvædemarmelade. Smagen er meget kompleks med intense aromaer af eksotisk frugt og kvæde. I munden opleves vinen fyldig og perfekt balanceret. Det er en sød vin, der støttes af en fin lille syre. En vin til dig der elsker kraftige, intense og næsten krydrede hvidvine. Praelatenberg Gewurztraminer er det oplagte valg til desserten eller hvis velkomstvinen skal have sødme.  
Område og Producent

Detaljer

Alsace distriktet er beliggende i det nordøstlige Frankrig på den østlige side af bjergkæden Vogeserne. Her ligger markerne i læ for den værste regn og blæst, og giver fremragende grobund for en bred vifte af druesorter. Jordbunden er veldrænet og består primært af store sten og ler. Druerne til denne vin er høstet fra perfekt beliggende syd vendte marker med optimal soleksponering. Dette betyder perfekt modnede druer