3,6 vivino

ALEXANDRE BONNET PERLE ROSÉ BRUT CHAMPAGNE - MAGNUM

795,00 kr

 

"Pinot Grande"

Igennem længere tid har pink eller rosé champagner været in drikken. I det hele taget er Champagne blevet endnu mere moderne. Verdens måske største brand nydes overalt og nogle gange er det lidt mærkeligt at folk gerne vil bruge mange penge på en Champagne, men vil spare på en rødvin. Her håber vi ikke du vil spare. I hvert tilfælde ikke på størrelsen.....Størrelsen betyder noget og denne ville være genial til pigefrokosten. Alene med den ville nok være lidt for meget :-)

TypeChampagne
Indhold i CL150
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeChampagne
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Kraftig, Tør
DruerPinot Noir
God TilBløde Oste, Fisk, Frugt, Salat, Skaldyr
Alkohol12,5 %
Vivino3,6
Duft

Imellem komplet elegance og en blød følelse, finder du denne Alexandre Bonnet Rosé. Dens næse er kompleks med røde bæraromaer, især hindbær og solbær

Smag

smagen afslører en frisk og langtidsholdbar Champagne på tungen.

Beskrivelse

Et af de nordligste vindistrikter i verden og alligevel laves der fremragende vine. Udover at Champagne området har en enorm kulturarv med domkirken i Reims som den altoverskyggende attraktion, laves der på den kalkholdige jord Champagne, som får dig til at drikke stjerner, som den gamle munk Dom Perignon udbrød. Prøv denne Champagne fra et af de mindre kendte huse. Tit får du her noget mere for pengene end de helt kendte mærker.

Vingårdens hjemmeside

Se video

Område og Producent

Historien om Alexandre Bonnet Champagne går langt tilbage, og firmaet har dets ophav i den fantastiske landsby ”Les Riceys”. Med tre forskellige appellationer d'origine contrôlée (AOC), er det et enestående sted til vinfremstilling. Med 2086 hektar vinmarker er det det største vinproducerende distrikt i Champagne-regionen.

Takket være de geologiske og geografiske egenskaber, er Riceys vinmarker også blandt de vinproducerende områder, der tilbyder de bedste Pinots Noirs i Côte des Bar. Helt tilbage i 1934 begyndte Lucien Noble at vokse deres egne vinstokke. Hans passion blev videregivet til de næste generationer, indtil 1970 hvor René, Serge og Alain Bonnet grundlagde Alexandre Bonnet-mærket. Alexandre Bonnet Champagne ejer over 45 hektar vinmarker og er i dag et klassisk Champagne-hus.

Selvom Alexandre Bonnet ikke er et af de største champagne-huse, så er de alligevel store nok til at have et team af specialister, som dækker alle områder produktionen igennem. Når det er sagt så er de alligevel små nok til kun at gøre brug af druer fra egne marker. Her får man altså det bedste for to verdener. Al deres Champagne er autentiske, og fremhæver specielt Pinot Noir-sorten med vintage-årgange som i fx deres ”Noir Extra Brut”, ”Blanc de Noirs” og ”Perle Rosée”, samt den ikoniske ”Rosé des Riceys”.

Hugh Johnson har nævnt Alexandre Bonnet som et meget anbefalelsesværdigt hus i den sydlige del af Champagne. Han skriver også at firmaets vinmarker passes med stor omhu, hvilket giver Alexandre Bonnet faste og karakterfyldte champagner, samt stor frugt og potentiale til lagring