tilbud

ALEXANDRE BONNET BLANC DE NOIRS BRUT CHAMPAGNE

Tilbuds Pris: 450,00 kr

Før Pris: 575,00 kr

 


'Rød til hvid'


Denne Champagne er en af husets Bonnets fyrtårne. En ren Pinot Noir vin eller en såkaldt "blanc de Noir". Røde druer som giver hvid vin. Ja det betyder selvfølgelig, at det ikke er lang tid at de røde druer gære sammen med den pressede druesaft, som altid er klar. Vinen er dyrket på druer som kommer fra vingårdens egne vinmarker. Det er nemlig tit sådan, at man køber druer ved lokale vinbønder, som ikke producere under eget mærke, men denne vin er som sagt deres helt egen.

Læs mere
Type Champagne
cl 75
Land Fransk
Fylde Blød og Rund, Fyldig, Tør
druer Pinot Noir
God Til Aperitif, Bløde Oste, Fed Fisk, Lyst Kød, Rødt Kød, Skaldyr
Alkohol 12,5 %
Vivino 3,8
Beskrivelse

Detaljer

Vinen er ydermere Bio-Dynamisk dyrket og som mange andre steder vinder denne form også frem i Champagne. Tænk på hvad du kommer i munden er og bliver morgendagens motto.

Vingårdens hjemmeside

Se video

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Se hvad den kendte vinblogger Houlberg skriver om vinen HER

I glasset

Detaljer

Dette er husets flagskib og den vigtigste cuvée i serien, da Pinot Noir flyder i husets årer. Champagnen er flot balanceret, og byder både på en elegant tørhed samt en frisk og frugtig smagsprofil. Dens bobler er meget fine og langtidsholdbare. Dens næse er frisk og intens med velsmagende antydninger af stikkelsbær, kirsebær og frisk kvæde.
Område og Producent

Detaljer

Historien om Alexandre Bonnet Champagne går langt tilbage, og firmaet har dets ophav i den fantastiske landsby ”Les Riceys”. Med tre forskellige appellationer d'origine contrôlée (AOC), er det et enestående sted til vinfremstilling. Med 2086 hektar vinmarker er det det største vinproducerende distrikt i Champagne-regionen. Takket være de geologiske og geografiske egenskaber, er Riceys vinmarker også blandt de vinproducerende områder, der tilbyder de bedste Pinots Noirs i Côte des Bar. Helt tilbage i 1934 begyndte Lucien Noble at vokse deres egne vinstokke. Hans passion blev videregivet til de næste generationer, indtil 1970 hvor René, Serge og Alain Bonnet grundlagde Alexandre Bonnet-mærket. Alexandre Bonnet Champagne ejer over 45 hektar vinmarker og er i dag et klassisk Champagne-hus. Selvom Alexandre Bonnet ikke er et af de største champagne-huse, så er de alligevel store nok til at have et team af specialister, som dækker alle områder produktionen igennem. Når det er sagt så er de alligevel små nok til kun at gøre brug af druer fra egne marker. Her får man altså det bedste for to verdener. Al deres Champagne er autentiske, og fremhæver specielt Pinot Noir-sorten med vintage-årgange som i fx deres ”Noir Extra Brut”, ”Blanc de Noirs” og ”Perle Rosée”, samt den ikoniske ”Rosé des Riceys”. Hugh Johnson har nævnt Alexandre Bonnet som et meget anbefalelsesværdigt hus i den sydlige del af Champagne. Han skriver også at firmaets vinmarker passes med stor omhu, hvilket giver Alexandre Bonnet faste og karakterfyldte champagner, samt stor frugt og potentiale til lagring.