ALEXANDRE BONNET BIO BLANC DE NOIRS - BRUT

575,00 kr

 


"Øko Champ"


Med over 110 ha vinmarker er Bonnet en fin spiller blandt de rigtig store huse i Champagne. På disse marker kan de dyrke flere forskellige typer. Både de lidt sjældnere årgangschampagner, over rosé til almindelige men fyldige og meget traditionelle brut champagner.


Mange huse i champagne drives økologisk, men uden certificat. Bonnets Champagne BIO BLANC DE NOIRS har dette certificat. En fantastisk oplevelse, sammen med ren Pinot Noir.

Læs mere
Type Champagne
cl 75
Dyrkningsmetode Biodynamisk
Land Fransk
Fylde Frisk, Fyldig, Kraftig, Tør
druer Pinot Noir
God Til Aperitif, Fisk, Salat, Skaldyr
Alkohol 12,5 %
Beskrivelse

Detaljer

Bonnet Champagne har været Louis d. 14 ynglinschampagne. Han blev gjort opmærksom på den af de bygherre der byggede versailles slottet. Så føl dig lidt kongelig når du drikker denne top Champagne.

Vingårdens hjemmeside

Se video

 

I glasset

Detaljer

Dette er den eneste champagne fra Alexandre Bonnet som ikke kommer fra deres egne marker. Druerne er indkøbt fra en nabogård som de har et tæt samarbejde med. Vinen er noget så specielt som en økologisk champagne, og er fremstillet for at imødekomme den stadig større efterspørgsel der er på økologiske madvarer herunder også vine. Champagnen er tør med en lav dosage. Som altid i deres champagner findes kraft og styrke, som dels skyldes Pinot Noir druens enerådende. Du vil opleve ganske små perler, som bliver længe i glasset og tørheden gør at du virkelig kan fornemme kvaliteten.
Område og Producent

Detaljer

Historien om Alexandre Bonnet Champagne går langt tilbage, og firmaet har dets ophav i den fantastiske landsby ”Les Riceys”. Med tre forskellige appellationer d'origine contrôlée (AOC), er det et enestående sted til vinfremstilling. Med 2086 hektar vinmarker er det det største vinproducerende distrikt i Champagne-regionen. Takket være de geologiske og geografiske egenskaber, er Riceys vinmarker også blandt de vinproducerende områder, der tilbyder de bedste Pinots Noirs i Côte des Bar. Helt tilbage i 1934 begyndte Lucien Noble at vokse deres egne vinstokke. Hans passion blev videregivet til de næste generationer, indtil 1970 hvor René, Serge og Alain Bonnet grundlagde Alexandre Bonnet-mærket. Alexandre Bonnet Champagne ejer over 45 hektar vinmarker og er i dag et klassisk Champagne-hus. Selvom Alexandre Bonnet ikke er et af de største champagne-huse, så er de alligevel store nok til at have et team af specialister, som dækker alle områder produktionen igennem. Når det er sagt så er de alligevel små nok til kun at gøre brug af druer fra egne marker. Her får man altså det bedste for to verdener. Al deres Champagne er autentiske, og fremhæver specielt Pinot Noir-sorten med vintage-årgange som i fx deres ”Noir Extra Brut”, ”Blanc de Noirs” og ”Perle Rosée”, samt den ikoniske ”Rosé des Riceys”. Hugh Johnson har nævnt Alexandre Bonnet som et meget anbefalelsesværdigt hus i den sydlige del af Champagne. Han skriver også at firmaets vinmarker passes med stor omhu, hvilket giver Alexandre Bonnet faste og karakterfyldte champagner, samt stor frugt og potentiale til lagring.