tilbud

Aldeya - Garnacha - Carinena - Spanien

Tilbuds Pris: 50,00 kr

Før Pris: 85,00 kr

 


'Best young wine'


Denne dejlige Garnacha rødvin, blev kåret til den bedste unge rødvin af De Spanske Vinsmagers Organisation (UEC)

Læs mere
Type Rødvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Spansk
Fylde Blød og Rund, Frugtig, Letkrydret
druer Garnacha
God Til Bløde Oste, Grillede retter, Vildt
År 2016
Alkohol 14,5 %
Vivino 3.2
Beskrivelse

Detaljer

Vingården Aylés har siden 2010 været klassificeret som Vino de Pago eller D.O. Pago. Denne klassifikation blev indført i 2003 af det spanske parlament og gives ikke til et helt område, men derimod til individuelle vingårde/vinmarker, der opfylder bestemte krav, hvoraf et af dem går på, at der kun må bruges egne druer i vinene.

Vingårdens hjemmeside

I glasset

Detaljer

Vinen er produceret af 100% Garnacha-druer, der er dyrket i Cariñena-området, som er beliggende tæt på Zaragoza i den centrale del af Spanien. Det er en velafbalanceret vin med en flot rød farve og delikat duft af modne bær og frugter. Blød og rund frugtsmag af hindbær og vilde bær samt en lang, blød og behagelig eftersmag med krydrede noter.
Område og Producent

Detaljer

Denne vin kommer fra vingården Pago Aylés, der råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker beplantet med druerne Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot og Garnacha. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne ligger i 400-800 meters højde, og klimaet er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Vinmarkerne blev beplantet i 1994, og vineriet blev bygget i 1998. Ejerne har lavet denne vingård som et prestigeprojekt, hvor penge ikke har spillet nogen rolle. Meningen er at producere det bedste, der overhovedet er muligt i regionen. Alt; beplantning, høst, gæring, lagring og aftapning sker efter de mest moderne principper.