Aldeya blanco - Carinena - Spanien

75,00 kr
  • Køb 6 for 300 og spar 34%

 


'Blanco-Check'


Her får du en dejlig mild hvidvin fra Spanien. En vin du kan drikke og bruge som du har lyst til. En klasse hverdagsvin, som har spansk og fransk indtryk.

Læs mere
Type Hvidvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Spansk
Fylde Blød og Rund, Frisk, Frugtig
druer Chardonnay, Macabeo
God Til Aperitif, Fed Fisk, Lyst Kød, Salat
År 2016
Alkohol 13 %
Vivino 2,9
Beskrivelse

Detaljer

Vingården Aylés har siden 2010 været klassificeret som Vino de Pago eller D.O. Pago. Denne klassifikation blev indført i 2003 af det spanske parlament og gives ikke til et helt område, men derimod til individuelle vingårde/vinmarker, der opfylder bestemte krav, hvoraf et af dem går på, at der kun må bruges egne druer i vinene, samt at jord og omgivelser er "one of a kind"

Vingårdens hjemmeside

I glasset

Detaljer

Vinen er produceret af druerne Chardonnay (52%) og Macabeo (48%), der er dyrket i Cariñena-området, som er beliggende tæt på Zaragoza i den centrale del af Spanien. Det er en velafbalanceret hvidvin med en klar gul farve og intens duft af citrus med noter af urter og blomster. Frisk og sprød frugtsmag med velafrundet syreindhold samt en blid og behagelig eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

Denne vin kommer fra vingården Pago Aylés, der råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne er beliggende i 400-800 meters højde, og klimaet er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Vinmarkerne blev beplantet i 1994, og i 1998 blev vineriet bygget. Ejerne har lavet denne vingård som et prestigeprojekt, hvor penge ikke har spillet nogen rolle. Meningen er at producere det bedste, der overhovedet er muligt i regionen. Alt; beplantning, høst, gæring, lagring og aftapning sker efter de mest moderne principper.