3,8 vivino

6th Sense - Michael David - Syrah - Lodi - Californien

140,00 kr
  • Køb 6 for 120 pr. fl. og spar 15%

 

'Fruitbomb'

Denne vin er noget af det bedste vi har smagt. En utroligt saftig sag med masser af dejlig moden frugt. 12 mdr. på egetræsfad er med til at runde vinen. Endnu et eksempel på vingårdens ekspertise. Hvid du køre få kilometer, kommer du til Napa Valley og en sådan vin som denne her vin, vil let koste tre gange mere her.

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeLodi
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Halv Tør
God TilBløde Oste, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto
DruerSyrah/Shiraz
År2014
Alkohol15 %
Vivino3,8
Smag

Syrah 6th Sense er et bombardement af frugt, hvor især blomme og solbær er dominerende men også med et fint strejf af morbær og let krydrede undertoner fra de 12 måneder lagring på franske egetræsfade. En fyldig og super koncentreret, saftig vin der afsluttes af fløjlsbløde tanniner

Beskrivelse

6th Sense er en vigtig medspiller på Michael David Winerys hold. Vinen efterlader sig et eftertrykkeligt aftryk, – super saftig, storladen og frugtfuld.

Lodi er placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middelhavsagtigt klima.
Kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering er optimale forhold for druerne.
De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet og en dejlig frugtrig karakter.
De to brødre anlagde deres første Syrah-mark i Californien i 1982. Da Michael Phillips søn Kevin, som den 6. generation, gik i sin fars fodspor, var det netop denne mark, han som det første fik ansvaret for. 6th Sense-Syrah er lavet på Syrah-druen iblandet en smule Petite Sirah.
På bagetiketten vil man opdage, at Kevins øje kigger ud fra indersiden af flasken for at være sikker på, at vinen nydes.

Se vingårdens hjemmeside HER - Se en fantastisk video fra vingården HER og en mere HER

Hvad anmelderne siger

Syrah 6th Sense pirrer alle kroppens sanser: ”Jeg dufter med min næse en klassisk sort rose, et dvælende minde som flygtigt blottes. Gennem skygger og løgne ser jeg med mine øjne en hemmelighed indhyllet i forklædning afsløres. Min angst eskalerer, da jeg med mine ører hører tre tårer, som falder og giver blødt genlyd. Jeg smager med min tunge min panik begyndte da fire sider smeltede sammen til én. Jeg føler med mine hænder en dunkel plan, fem fingre føler sig frem til mit gemmested. Min hjerne fanger en ubehagelig tanke, – jeg er fanget i en flaske vin.”

Flemming

Område og Producent

Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento. Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middelhavsagtigt klima. Området byder på kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering.

De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud.

Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter. Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.