FADANDEL 50 liter ex. Jamaica og Trinidad - SØDET - 40-45% ALKOHOL - UDSOLGT UDSOLGT UDSOLGT UDSOLGT

1.300,00 kr

 

 

"ROMFAD I"

Køb en andel i et romfad eller giv det som verdens bedste gave til romelskeren. I det samme du har købt en andel, tilsender vi dig et certifikat i en pæn ramme. Når rommen er modnet færdig om godt et par år, får du tilsendt 4-5 flasker vidunderlig rom med eget navn og nummer. Lige til din hjemmebar

TypeRom
LandJamaica, Trinidad.Tobago
Beskrivelse

En fadandel indeholder:

4-5 flasker 50 cl* sødlig mørk rom med eget navn og label, lageret og modnet i Wineboutique

Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen

Invitation til særlige arrangementer

Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

10 % rabat på alt rom i Wineboutique

Adgang til romklub på facebook, hvor det vil være muligt at bytte flasker med andre fadejere og dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

*Rommen vi fylder på fadet er en hvid rom fra Caribien på 67,3 % alkohol. Alkoholprocenten bliver justeret ved aftapning, til den mest drikkevenlige alkohol styrke og bliver sødet med Muscovado sukker

Flaske antal er 4-5 flasker, dette afhænger af Angels share (Fordampning).

FAD

  • 50 liters ex Skotlander fad
  • Modnings tid forventes af være 2-3 år fra påfylding i Januar 2021

ROM

  • Caribisk hvid rom 67,3 %
  • Lys rom destilleret på melasse fra Jamaica (Hampden og Worthy Park) og Trinidad (Angostura)
Område og Producent

Som noget helt nyt introducere vi muligheden for at få dit helt eget romfad eller i hvert tilfælde muligheden for sammen med andre rom elskere at eje andele i et romfad som lagre og modner i Wineboutique's romkælder.

Wineboutique's lager og butik ligger i Hadsten og her har vi holdt til i 9 år (2011) - Vi har en stor passion for rom og til at føre os en på den sti, mødte vi for nogle år siden Anders Skotlander. Danmarks bedste og mest berømte rum-maker. Dengang havde Anders været i gang i en 3 år og allerede med hans første edition SKOTLANDER RUM V præsterede han at få en meget sjælden guldmedalje ved verdens mest anerkendte rommesse i Miami.

Anders indvilgede i at af holde flere arrangementer i Wineboutique og til disse udsolgte arrangementer fik vi sammen med trofaste kunder lagt grunden til en kæmpe romsamling. - Nu vil vi så sammen med Anders tage springet og selv forsøge at lave vores rom og først og fremmest modne den til perfektion. Her kom så idéen, som vi har fra whisky verdenen, at udbyde fadandele i romfade.

Vi starter stille og roligt med rom som vi ved bliver godt, men senere vil vi satse lidt og ændre lidt på fadstørrelser og typer, samt forskellige rom fra forskellige lande.

Læs meget mere om Anders HER